GTBL Diamond Pjūklą Drožtukas - Į 3Size Diamond Galandimo Diskai 5/32, 3/16, 7/32 Failą Dremel Echo Elektrinių grandininių Pjūklų

€16.28 €11.72

Spalva:

  • Pilka
  • Rožinė
  • Juoda

Dydis:M

  • S
  • M
  • L
Prekės kodas: v60714 Žymos:

[Strudy&Patvarus]Į Pjūklą Aplikatoriai yra pagaminti iš sudėtingiausių titanu padengti deimantų rato, nėra lengva sulaužyti.Jūs neturite pakeisti jį dažnai, 3 ratų dydis yra sąlyga, kurios gali padėti pagaląsti jokių grandinių ten.

[Lengva Naudoti ], grandininio pjūklo aplikatoriai yra lengva įdiegti ir gali būti poliruoti nenuimant grandinės ir jokių atsarginių dalių reikia.Tegul supaprastinti savo galandimo dirbti su šia naudinga grandininių pjūklų Drožtukas.

[Pagaląsti Vietoje] Tai drožtukas yra labai greitas ir grandinės neturi pleiskanoti pamatė, kad pagaląsti ir nėra jokios žalos baro ar matė.Galima pasukti 20 minučių procesas keičiasi iš grandinės į mažiau nei 5 minučių vėl galandimo grandinės jau ant baro.

[Greitas Rezultatas ], Tai yra greitas, efektyvus galandimo įrankį, kuris reiškia, kad net ir paryškinti bluntest grandinės, ir atsikratyti varginantis, rankinio galandimo kartą ir visiems laikams.Tai yra puikus pakaitalas rankinių grandininių pjūklų file/ drožtukas.

[Puikus Drožtukas]Ji pagaląsti grandinę, apsaugo grandinę, darbas tampa lengviau ir saugiau nei bet kada anksčiau.Tai efektyvus pjūklą drožtukas yra puikus kompanionas grandininiai pjūklai.Ir išskirtinį pakuotės, daro jį unikaliu ir praktiška dovana tėvas, vyras ir rašytoju.

Medžiaga: Titano Padengtas Emery Granulės

spalva: aukso

Pakuotės Turinys:

18 x Diamond Pjūklą Aplikatoriai (6pcs kiekviena 5/32 colių, 3/16 colių, 7/32 colio)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Sertifikavimo Nėra
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Kilmės Žemyninė Kinija

Paieškos Parduotuvė

Meniu