Nerūdijančio Plieno Popierinių Rankšluosčių Laikiklį Punch-Nemokamai, Rankšluosčių, Stovas prie Sienos tvirtinamas Popieriaus Ritinėlio Stovėti Vonios kambarys, Virtuvė,

€3.56 €2.35

Spalva:

  • Pilka
  • Rožinė
  • Juoda

Dydis:M

  • S
  • M
  • L
Prekės kodas: v230745 Žymos: mediniai bambuko vonios kambarys, mi tualeto šepetys turėtojas, punch laisvai besisukantis rankšluosčių džiovykla, korekcinių popieriniai rankšluosčiai, 3 sluoksnių virtuvės laikymo lentynos, virtuvės mop turėtojas, popierinių rankšluosčių, adhensive, kosmoso derliaus popieriaus plakatas, peugeot popieriaus turėtojas, tapetai dešimt roll virtuvė

Ispanija Kodas: (Rankinis kopija), 5-1 eur ---->Kodas:JULIO1 10-2 eur ---->Kodas:JULIO2 prancūzijos Kodas: (Rankinis kopija), 5-1 eur ---->Kodas:REMISE1 10-2 eur ---->Kodas:REMISE02 20-3 eur ---->Kodas:REMISE3

Aprašymas:

Šio popierinio rankšluosčio laikiklis pagaminti iš premium 304 nerūdijančio plieno, kuris yra tvirtas ir patvarus, ne taip lengva nutraukti.

Rankšluostis punch-nemokamai, rankšluosčių džiovykla gali būti naudojamas saugoti ir rodyti polietileno plėvele, šiukšlių maišai, popieriniai rankšluosčiai, popieriniai rankšluosčiai ir kt.

Prie sienos montuojamas popieriaus ritinėlio stendas yra lengva įdiegti su įrengta varžtus, ir ne gręžimo reikalingi leidžia greitai ir lengvai nustatyti.

Popierinio rankšluosčio laikiklis funkcijų lygaus paviršiaus ir bauda kūrinys, kuris yra lengvai nuvalykite ir nuplaukite.

Rankšluosčių džiovykla yra kompaktiškas ir neužima daug vietos, tinkamas naudoti vonios kambarys, virtuvė, gyvenamasis kambarys, ir tt.

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas.

Spalva: Sidabro, Juoda.

Dydis: 28x3.5x10.5cm.

Pakuotė:

1 x Popierinių Rankšluosčių Laikiklį.

1 x Traceless Lipdukas.

2 x Varžtai.

Dydis 28x3.5x10.5cm
Tipas Popieriaus Laikiklius
Modelio Numeris popierinio rankšluosčio laikiklis
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Sertifikavimo Nėra
Spalva Sidabrinė, Juoda
Kilmės Žemyninė Kinija
.
Anonymous

labai gera kokybė ir greitas pristatymas, ačiū

.
Anonymous

patinka.Atėjo, kaip parodyta paveikslėlyje

.
Anonymous

Aš nusipirkau trečias jau. Labai patogus ir patikimas.

Paieškos Parduotuvė

Meniu