50pcs Tvora Kablys Varžtas Elektrinė Tvora Izoliatorių Elektrinis Tvoros Mediena Medienos Po Izoliatoriai Aptvarai Varžtas Sodo Pastatai Įrankis

€14.44 €9.39

Spalva:

  • Pilka
  • Rožinė
  • Juoda

Dydis:M

  • S
  • M
  • L
Prekės kodas: v275004 Žymos: tvora kablys varžtas elektrinė tvora izoliatoriai, maitinimo valdiklis, Elektrinė Tvora Energizer, elektrinė tvora izoliatoriai, elektrinė tvora iš vielos, vartai, rampos

Kulka Taškų:

1、Naudingumas Priemonė: Ši elektrinė tvora izoliatorius yra labai praktiškas įrankis, siekiant sukurti stiprią elektros jungtis tarp laidų geresnis laidumas.Ji taip pat apsaugo elektros šortai.

2、Aukštos kokybės Medžiagos: Ši elektrinė tvora izoliatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo medžiaga su geros izoliacinės savybės.Tai patvarus ir nebus pertrauka lengvai.

3、įsukimo Dizainas: Ši elektrinė tvora izoliatorius funkcijos įsukimo dizaino laikyti vielos saugiai, mažinant nusidėvėjimo ir išplėsti gyvenimo laidas.

4、Plačiai Naudojamas: Ši elektrinė tvora izoliatorius tinka didelio stiprumo plieno viela, aliuminio viela, multi-kryptis vielos, ir t.t., siekiant padėti jums padaryti savo darbą geriau.

5、Taikoma Kartų: Mūsų elektrinė tvora izoliatoriai yra plačiai naudojami elektros tvoras, įvairių gyvūnų, atitinkančių jūsų įvairius poreikius ir suteikti jums gerą patirtį.

Aprašymas: Mūsų elektrinė tvora izoliatorius gali būti pakankamai, kad išvengti elektros šortai tarp live laidai ir tvorų stulpeliams.Ji turi galingų funkcijų.Ši elektrinė tvora izoliatorius funkcijos įsukimo dizaino laikyti vielos saugiai, mažinant nusidėvėjimo ir išplėsti gyvenimo laidas.

Jis tinka didelio stiprumo plieno viela, aliuminio viela, multi-kryptis laidai ir kt.Jis yra plačiai naudojamas elektros tvoras, įvairių gyvūnų, atitinkančių jūsų įvairius poreikius ir suteikti jums gerą patirtį.

Specifikacija: Produkto Pavadinimas: Elektrinė Tvora Izoliatorius

Medžiaga: PP+PE+anglies plieno

Dydis: apie 9cm/3.54 m. ilgio

Pakavimo Sąrašas: 50*Elektros Tvora Izoliatorius

Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Aptvarai, Grotelės & Vartai
Modelio Numeris elektrinė tvora izoliatoriai
.
Anonymous

Puikus Produktas!

.
Anonymous

Atėjo prieš numatytą datą. Viskas yra gerai

Paieškos Parduotuvė

Meniu