E8BD Nešiojamą Mini Lyginimo Lentos Atsparios Karščiui, Izoliacija Pirštinės Lyginimo Padas Drabužiai, Drabužis Garlaivis Nešiojamų 8 Stilius

€1.47 €0.82

Spalva:

  • Pilka
  • Rožinė
  • Juoda

Dydis:M

  • S
  • M
  • L
Prekės kodas: v134637 Žymos: turizmo lyginimo lenta, trafaretas kavos trafaretai, vertux pelės mygtukai, harumi drabužis garlaivis, skaitmeninis geležies paspauskite, kietas sulankstomas lyginimo lenta, parkton nešiojamų kilimėlis, jack daniels viskio cigarečių priedai, neapibrėžta kelnės, geležies plytelės

E8BD Nešiojamą Mini Lyginimo Lentos Atsparios Karščiui, Izoliacija Pirštinės Lyginimo Padas Drabužiai, Drabužis Garlaivis Nešiojamų 8 Stilius

OOTDTY

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės

Izoliacinės Medžiagos: išorinis sluoksnis šis garlaivis mitt yra anti-plikymo audinio, su vandens įrodymas danga.Interjeras yra storų didelio tankio akytojo.Efektyvi šilumos izoliacija garo kelią.Atneš jums gerą lyginimo patirtis.

Rankiniai Lyginimo Lenta: Built-in piršto linijos, paprastas naudoti.Su kvėpuojantis akies medžiaga saugo jūsų rankos turi būti sausos ir apsaugo nuo prakaitavimo ir po ilgalaikio naudojimo.Lengvai lyginimo už marškinėliai, apsiaustai, švarkai, marškinėliai ir daugiau.

Apsauga Rankų: prailgintas ir išplėsta dizainas padeda išvengti garų skverbimosi.Saugoti rankų ir riešų nuo karšto garo, vandens ir kitų šildymo elementai.Ji turi didelę vidaus erdvę ir gali būti valdomas lengviau.

Platus Taikymas: Abi rankas gali būti naudojami be apribojimų.Skirta visiems garo lygintuvai, tokius kaip audinys, garlaivis, drabužis, garlaivis, nešiojamą drabužį, garlaivis, kelionės drabužis, garlaiviai, nuolatinis audinio garlaivis ir kt.

Lengvas ir Nešiojamas: Sveria tik 35g, daug lengvesnis nei kitų pirštines, ir daugiau lanksti naudojimo.Jūs galite pasiimti keliaujant, be jokių kitų lyginimo lenta.

Specifikacija: Medžiaga: Poliesteris, Kempinės, Vielos Tinklo Medžiaga

Spalva: Point Pilka/Point Rausvos Spalvos, Ažūriniai/Blue Point Ažūriniai/Point Star/Apvali Galva Pilka/Point Dot/Apvalios Galvos Dot/Point Trikampis

Dydis:

Smailiagūžiai-Vid.15x3.5x25cm/5.91x1.38x9.84in

Apvali Galva-Vid.14.5x3.5x22.5cm/5.71x1.38x8.86in

Svoris: Apytiksl.35g

Komplektą Sudaro: 1 Vnt Lyginimo Pirštinė (8 Stilius)

pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas YAS
.
Anonymous

Puikus prietaisas lyginimo-tai patogu laikyti rankoje, neturi deginti savo ranką. Siuvu save, bet aš net nereikia nervintis ir siūti sau už tokią kainą Ali. Aš naudojamas užlenkti rankšluostį geležies rankovėmis ir kai kuriose vietose ant drabužių.-Su šiuo prietaisu nereikia už tai. Apskritai, aš esu labai laimingas su pirkimu, tai patogu man geležies drabužius su juo.

.
Anonymous

Gerai, lyginimo, Teflono audinys atitinka aprašymą, aš rekomenduoju

Paieškos Parduotuvė

Meniu